Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 836 kJ / 1 634 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,50 g |
| Tuky | 103,00 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 51 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 150,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí nožičky s rozmarýnovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Q3
Moje poznámka
Kuřecí nožičky s rozmarýnovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Q3
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 10 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná pečeně
bobnak před 1 hodinou
Pařížské řezy jednoduché
Koffi před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony
jindrastec před 1 hodinou
Přírodní řízek z krůtího masa
Rabio před 1 hodinou
Candát po vsetínsku
Mirrika před 1 hodinou
Vepřové nudličky na černém pivu s žampiony
Martin91 před 2 hodinami
Oříškovočokoládová bábovka
Vmira před 2 hodinami
Vánočka moje oblíbená
Mirous před 2 hodinami
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 2 hodinami
Šunkofleky
Kajkajak před 2 hodinami
Tématické fráze:
prasečí nožky recept,
rozmarýnová mast,
kureci maso s knedlikem,
rozmarýnová mast recept,
kuřecí nožičky pečené,
prasečí nožky,
kořeni rozmarin,
pečené prasečí nožičky,
rozmarynove knedliky,
rozmarýnová omáčka,
kuřecí stehna s knedlíkem,
pouziti koreni rozmarin,
prasečí nožky-recept,
maso na rozmarínu,
pečené prasečí nožky,
pečené kuřecí nožičky,
jak uvařit prasečí nohy,
rozmarín jako koření jak osetrovat,
rozmarín jako koření,
prasečí nožicky pečené
Suroviny:
stehno kuřecí,
celer řapíkatý,
olej,
sůl,
pepř,
rozmarýn,
vývar drůbeží,
omáčka švestková,
mouka hrubá,
sůl,
sádlo vepřové,
prášek do pečiva,
voda
Komentáře (17)
Líbí se mi dopékání knedlíků s masem.
Recept si zaslouží bodíka.
Líbí se mi dopékání knedlíků s masem.
Recept si zaslouží bodíka.
Laďka, dlho som stopkatému zeleru odolávala, nemám rada varený zeler, len surový, ale potom ma napadlo, že to musí byť iné - stopka - ako hľuza. Tak som vyskúšala a neľutujem.
Magdalenka, tie stehná nevyberáš, necháš ich v pekáčiku, len do medzier medzi nimi vložíš knedlíky, zakryješ a dodusíš tých 10-15 minút. Vyberáš všetko naraz. Vidím, že som to zle napísala, idem opraviť, ešte, že si na to upozornila. Díky