Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 946 kJ / 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,98 g |
Tuky | 36,52 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 709 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 39,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Libové maso, brambory, cibuli a okurky umeleme na masovém mlýnku, přidáme hořčici, majonézu a rajčatový protlak, přidáme sůl a pepř dle chuti.
Zveřejněno 6. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moje bulharka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYQQ
Moje poznámka
Moje bulharka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYQQ
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 4 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 4 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 4 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 11 minutami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 50 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 1 hodinou
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 1 hodinou
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 hodinou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 1 hodinou
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 2 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 2 hodinami
Tématické fráze:
bulharka pomazánka,
bulharka,
falešná bulharka,
bulharka recept,
bulharka z brambor,
pravá hovězí bulharka,
recept na bulharku,
pomazanka bulharka,
recept bulharka,
pravá bulharka,
bulharka z hovězího masa,
prava bulharska pomazanka,
bulharka na topinky,
recep na rajčatovy protlak,
bramborová bulharka,
bulharky,
bulharka s brambor,
bulharky pepř,
recept na pravou bulharku,
drůbeží bulharka
Suroviny:
maso hovězí,
brambory,
cibule,
okurka čerstvá,
protlak rajčatový,
hořčice,
majonéza,
pepř,
sůl
Komentáře (10)