Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čočková polévka s mrkvičkou

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

MISI-NNKA MISI-NNKA

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Na másle osmahneme cibulku, poprášíme moukou a zalejeme horkou vodou. Krok 2: Přidáme předem namočenou čočku, mrkev a párek. Krok 3: Povaříme a dochutíme. (Někdy zapomenu poprášit cibulku na začátku, tak polévku na konci trochu zahustím polohrubou moukou metlickou. Nedělá hrudky.)

Zveřejněno 21. 3. 2011

Poznámka autorky MISI-NNKA

Mám něco s foťákem, tak je fotka nekvalitní:)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6mvO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6mvO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dělám stejně,akorát přidám česnek,na konci trochu sladké smetany,okyselím octem,zelené bylinky a do talíře osmažený chleba na kostičky :-p

Náhodou, mi se zdá fotka úplně v pohodě. Čočkovku mám dnes k obědu. Přidám si do ní orestované kostičky šunky od kosti. :yes:

Polévky jdou u nás všechny:-p+:yes:

spagetka::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kdo chce, dá párek, kde nechce, nedá mrkev - ako ja :-D:-D:-D Ale to ostatné je výborné :yes::-D;-)+4

čočková,rajská,bramborová atd.,tak ty všechny můžu...:yes::yes:;-)

+ pěkný :yes::-), a spagetko proč jsi to sem nedala?:-D

Dělám stjně, doufám, že mi zas někdo nevynadá, proč jsem to sem nedala - ale fotka je jedlá - mňááám:-p:-p:-p:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
jak zahustit polévku polohrubou moukou, čočková polévka mrkev, cockova polevka s parkem a mrkvi, recept na čočkovou polévku s mrkvi, novoroční čočková polévka s noky, muzu zahustit polohrubou moukou polevku, čočoková polévka s bramborem, jak se dělá čočkova polévka s párkem, polévka zcervene, cockova polevka na řecko, čočoková polévka s noky, recept cockova polevka mrkev, cockova polevka z kosti, cockova polevka,cocka,mrkev a parek, mrkvo-čočková polévka, zahuštění čočky polohrubou moukou, čočková polévka recept mrkev, rajčatová polévka s mrkví, mrkev, párek, čočková mrkev recept

Suroviny:
čočka, mrkev, párky, máslo, mouka hladká, sůl, pepř, cibulka, voda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu