Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 358 kJ / 86 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,45 g |
Tuky | 0,42 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené vepřové s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PQW1
Moje poznámka
Pečené vepřové s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PQW1
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 4 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 4 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 15 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 18 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chleba bez hnětení
HejMira před 4 minutami
Plněné papriky
Vytvarnik před 11 minutami
Utopenci - nejlepší co známe
NikaPo před 34 minutami
Jemná rybí pomazánka
Valis před 1 hodinou
Rybí pomazánka moje
Valis před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Ilias před 1 hodinou
Bramborový chleba III.
Jara24 před 4 hodinami
Mini Pavlova
MichaelaM před 5 hodinami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 13 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 15 hodinami
Tématické fráze:
veprove s mrkvi,
pečené vepřové maso s mrkví,
veprova pecene,
vepřové v mrkvi,
pečené vepřové maso v troubě,
veprove na mrkvi,
pečené maso s mrkví,
pečená mrkev v troubě,
vepřové maso v mrkvi,
vepřove maso na mrkvi,
vepřové maso s mrkví,
pečené vepřové maso v mrkvi,
vepřové na mrkvi v troubě,
vepřové v mrkvi v troubě,
veprove maso pecene s mrkvi,
pecene veprove maso na mrkvi,
vepřová pečeně recept,
pečená krkovice s mrkví,
pečené maso na mrkvi,
vepřové na mrkvy
Suroviny:
maso vepřové,
mrkev,
celer,
petržel,
česnek,
cibule,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (10)