Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 612 kJ / 2 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,58 g |
Tuky | 230,98 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 3,32 g |
Sůl | 8,30 g |
Sacharidy | 15,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštička s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZxR
Moje poznámka
Paštička s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qZxR
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 17 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 18 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Veselý kuřecí plátek
Leren před 14 minutami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 15 minutami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 16 minutami
Pečené nudličky z kapra
Leren před 17 minutami
Zapečený chřest
Leren před 18 minutami
Pikantní vepřová kýta
bonaher před 37 minutami
Pizza bez droždí
Fitulka před 40 minutami
Palačinky s džemem
Fitulka před 41 minutami
Domácí bujón
Fitulka před 42 minutami
Šťáva z květů černého bezu 2
Fitulka před 43 minutami
Tématické fráze:
paštičky z listového těsta,
houbové recepty,
houby recepty,
jan krajč snadná jídla,
jan krajč,
listové paštičky,
recepty s houbami,
náplň do paštiček z listového těsta,
náplně do paštiček z listového těsta,
anglicke pasticky,
easyfood,
jan krajč recepty,
paštičky z listového,
pastička z listového těsta,
paštička,
houby v receptech,
recept houby,
recepty na houby,
recepty houby,
náplně do paštiček recepty
Suroviny:
těsto listové,
houby,
slanina anglická,
máslo,
olej olivový,
smetana 40%,
žloutek,
nať petrželová,
tymián,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (19)
Jan Krajč
www.easyfood.cz
Pro neregistrovanou Magdu: Děkuji Aničce Kocíkové a já bych chtěl ještě upřesnit, že záleží na ostrosti nože a zručnosti kuchaře.
Podle mne jsou to houby nakrájené na velmi tence,prostě tloušťka papíru
Pěkně vymazlené