Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý koláč s ovocem z jogurtu, tvarohu, máku a kokosu

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 12

12

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 887 kJ /
3 319 kcal
Bílkoviny103,26 g
Tuky88,34 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 947 mg
Sodík 643 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy520,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jogurty, tvaroh, olej, vejce, mouku, cukr, kokos (malinko si ho necháme na žmolenku a na vysypání plechu) prášek do pečiva zamícháme. Krok 2: Pak vše nalijeme na plech vymazaný a vysypaný kokosem a poklademe odkapaným ovocem z kompotu, co máme doma. Krok 3: Vše posypeme žmolenkou, do které jsem dali mák s cukrem a kokosem a pečeme pozvolna asi 35 minut, na 150°C.

Zveřejněno 25. 3. 2011

Poznámka autorky varilamyskakas…

Kolac vybehne, radeji si jej prikryjte pri peceni alobalem, aby se kokos ve zmolence nechytal, rychle zlatne pak a dobrou chut..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vYr8

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vYr8

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tak to jsem rada, ted nevim, zda jsem napsala, ze se ma pridat ev.. troska vody, je li to huste. Tak fajn a hodna, ze jsi pisla a diky moc , ja ji donesla tćhyni do LDN? A ta jedla, jeje, ani nevedela, ze je vazne nemocna a i ja i manzel a i deti basti, tak priste dej trosku vody, ja doplnim recept, ano pa pa Iva

Hotovo!:-) výborná a krásně vláčná, a musím říct z té makové posypky jsem absolutně nadšená! snědla jsem jí půlka než šla na koláč!:-D rozhodně zopakuji!;-)...jenom detail, těsto bylo hodně husté (asi hustý jogurt) tak jsem přidala trochu šťávy z kompotu a vše ok:-)

Jo, jo, je to rychle a moc krehke a dobre, zkus Fantome ,zkus Iva

já budu meset taky něco spáchat když to tady vidim:yes:;-)

Jestli to delas poprve Twiggy, zkus ty 2 jogurtiky bez tvarohu, je to rychlejsi, ja jsem to ted dolepsovala jako expepriment, ale je na Tobe, pak pisni, jak je to namkove, jen davej pozor a dej do trouby ten alobal nahoru,ju tak ahooj Iva

výborně!:-) zítra jdu na to!:-) doufam že se povede:-)

Ty kelimky jogurtu jsou jen 150 gramu, bily jogurt, nebo 150 g zakysana smetana, ale lepe je jogurtik vyzkouseno x krate, je fajn pa pa Iva:-K

Zítra bych mohla odzkoušet!:-) jen by mě zajímalo jak velké kelímky jogurtu? díky:-)

Sakra, já musím zítra něco upéct:-p:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
co upéct z jogurtu, rychlý tvarohový kolač s ovocem, co upéct z tvarohu, koláč mák tvaroh, tvaroh z jogurtu, ovocný koláč z tvarohu a jogurtu, co upéct z kokosu, tvaroh kokos, tvaroh s ovocem, koláč tvaroh mák, tvaroh mák, jogurtový koláč s tvarohem, jogurt a tvaroh, mák tvaroh, rychlý moučník z jogurtu, ovocný koláč z jogurtu, koláč s kokosu, recept mak tvaroh, rychlý ovocný koláč z jogurtu, mák a tvaroh

Suroviny:
jogurt bílý, tvaroh, olej, vejce, kokos strouhaný, cukr krupice, mouka polohrubá, prášek do pečiva, kompot jahodový, mák mletý, máslo, mouka, cukr, kokos,

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu