Suroviny
Porce: Pro 4 osoby ( asi 400 kcal )
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 953 kJ / 945 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 100,30 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rumpsteak s rukolovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx9k
Moje poznámka
Rumpsteak s rukolovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx9k
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 12 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 1 hodinou
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 1 hodinou
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 2 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 2 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 3 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 3 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 6 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 6 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 7 hodinami
Tématické fráze:
ramsteak,
ramsteak recept,
jak udělat rumpsteak,
rampsteak,
hovězí rumpsteak recept,
priprava rumpsteak,
ramp steak,
co je ramsteak,
hovězí rumpsteak recepty,
rumsteak,
hovezi rumpsteak,
ramsteak - recepty,
rumpsteak priprava,
irský rumpsteak,
recept hovězí rump steak,
rum steak,
hovězi ramsteak,
jak připravit ramsteak,
recept na irský rumpsteak,
ramsteak příprava
Suroviny:
steak rump,
olej,
sůl,
pepř černý,
rukola,
cibule červená,
rajče cherry,
limetka
Komentáře (37)
posílám bod a foto
Tady je originál http://www.tenderloincircle.com/pages/meatfacts/ru...