Suroviny
Porce: Pro 4 osoby ( asi 400 kcal )
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 953 kJ / 945 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 100,30 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rumpsteak s rukolovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx9k
Moje poznámka
Rumpsteak s rukolovým salátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gx9k
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 8 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 8 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 9 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 9 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 2 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 2 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 2 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 4 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 6 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 6 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 7 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 7 hodinami
Tématické fráze:
ramsteak,
ramsteak recept,
jak udělat rumpsteak,
rampsteak,
hovězí rumpsteak recept,
priprava rumpsteak,
ramp steak,
co je ramsteak,
hovězí rumpsteak recepty,
rumsteak,
hovezi rumpsteak,
ramsteak - recepty,
rumpsteak priprava,
irský rumpsteak,
recept hovězí rump steak,
rum steak,
hovězi ramsteak,
jak připravit ramsteak,
recept na irský rumpsteak,
ramsteak příprava
Suroviny:
steak rump,
olej,
sůl,
pepř černý,
rukola,
cibule červená,
rajče cherry,
limetka
Komentáře (37)
posílám bod a foto
Tady je originál http://www.tenderloincircle.com/pages/meatfacts/ru...