Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 098 kJ / 980 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,80 g |
Tuky | 47,51 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 3,96 g |
Sůl | 9,14 g |
Sacharidy | 18,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYVL
Moje poznámka
Zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYVL
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 3 hodinami
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 4 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 4 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Blesková polévka s vaječnou jíškou
margotka53 před 13 minutami
Banánová buchta - hrnková
Hepetka před 1 hodinou
Americké lívance bez kynutí
káťa před 1 hodinou
Bábovka tvarohová
eskymak před 2 hodinami
Maki sushi
tipek136 před 3 hodinami
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 12 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 14 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 14 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 15 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 16 hodinami
Tématické fráze:
zapečeny květak,
recepty ládi hrušky květák,
květák recepty,
nadívaný květák,
karfiol,
zapečený květák láda hruška,
zapečený květák recepty,
hruška lada recepty květak,
zapeceny kvetak ladi hrusky,
láďa hruška květák,
recepty ládi hrušky květák v sekané,
zapekany karfiol,
zapečený květák recept,
láďa hruška květák v sekané,
láďa hruška květák v sekané,
lada hruska zapeceny kvetak,
láďa hruška-květak v sekané,
květák zapečený,
květák ládi hrušky,
karfiol recepty
Suroviny:
květák,
brokolice,
mrkev,
cibule,
vejce,
maso uzené,
sůl,
koření černé mleté,
olej
Komentáře (5)