Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 098 kJ / 980 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,80 g |
| Tuky | 47,51 g |
| Vláknina | 8,55 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 3,96 g |
| Sůl | 9,14 g |
| Sacharidy | 18,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYVL
Moje poznámka
Zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYVL
Nejnovější recepty
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 43 minutami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 3 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno před 6 hodinami
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
hajibuni před 4 minutami
Palačinky s džemem
MarketJ před 23 minutami
Salát ze syrové červené řepy
mertice před 25 minutami
Pečená zelenina s červenou řepou a jablky
Evajira před 29 minutami
Jablkové čatní
josef.ridic před 41 minutami
Kuřecí stehna s vaječnou náplní
Leni1970 před 49 minutami
Filé smažené v troubě
[email protected] před 1 hodinou
Krůtí maso s houbami
[email protected] před 1 hodinou
Vydatná bramborová polévka s krupkami nebo pohankou
wimra před 1 hodinou
Tématické fráze:
zapečeny květak,
recepty ládi hrušky květák,
květák recepty,
nadívaný květák,
karfiol,
zapečený květák láda hruška,
zapečený květák recepty,
hruška lada recepty květak,
zapeceny kvetak ladi hrusky,
láďa hruška květák,
recepty ládi hrušky květák v sekané,
zapekany karfiol,
zapečený květák recept,
láďa hruška květák v sekané,
láďa hruška květák v sekané,
lada hruska zapeceny kvetak,
láďa hruška-květak v sekané,
květák zapečený,
květák ládi hrušky,
karfiol recepty
Suroviny:
květák,
brokolice,
mrkev,
cibule,
vejce,
maso uzené,
sůl,
koření černé mleté,
olej
Komentáře (6)