Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 717 kJ / 1 605 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 138,58 g | 
| Tuky | 83,97 g | 
| Vláknina | 10,37 g | 
| Cholesterol | 193 mg | 
| Sodík | 13,77 g | 
| Sůl | 37,15 g | 
| Sacharidy | 69,85 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Kuře se zimní zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYNL
Moje poznámka
					 
				
Kuře se zimní zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GYNL
Nejnovější recepty
	
			 
	
Ostrá masová směs s rýží
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Palačinky s dušenými jablky
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Brokolicové karbanátky
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Bramborová kaše s mrkví
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Krůtí prsa s kokosovým mlékem a špenátem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Přidáno 28. 10. 2025 16:48:57
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Pomazánka z nivy
Kajkajak před 20 minutami
	
			 
	
Kuřecí řízek
Lida.Rose před 1 hodinou
	
			 
	
Luxusní francouzský toustový chléb
boomgo před 2 hodinami
	
			 
	
České kynuté buchty
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
	
			 
	
	
Dýně hokaido v křupavých placičkách
Alamatej před 5 hodinami
	
			 
	
	
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
kaminky před 5 hodinami
	
			 
	
Zapečené brambory s mletým masem - jednoduché a chutné
Alicek před 6 hodinami
	
			 
	
	
Houbová omáčka dle Jitky
brtna před 6 hodinami
	
			 
	
	
Cookies s čokoládou
SofieA před 7 hodinami
	
			 
	
	
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Sabina2006 před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							kure na zelenine, 
						
						
							blanšírování cibule, 
						
						
							co je blanšírování cibule, 
						
						
							blanšírování kuřete, 
						
						
							kuře se zeleninou, 
						
						
							recepty na kuře, 
						
						
							zimní kuře, 
						
						
							kuře v zelenině, 
						
						
							blasirovat pórek, 
						
						
							kuřecí se zimní zeleninou, 
						
						
							recept blanšírování, 
						
						
							blansirovani ze, 
						
						
							blansirovani kure, 
						
						
							blanšírování recept, 
						
						
							blanšírování mrkve, 
						
						
							blanšírování kuřecí, 
						
						
							blanšírovaní kuřecích prsíček, 
						
						
							blanšírovat pórek, 
						
						
							kureci maso s rozmixovanou zeleninou, 
						
						
							google co je blanšírovaní
						
					
						Suroviny:
						
							prsa kuřecí, 
						
						
							mouka, 
						
						
							olej rostlinný, 
						
						
							pórek, 
						
						
							cibule, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							nať celerová, 
						
						
							bujón
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (8)
Blanšírování je krátké (max 3 minuty) povaření a následné prudké ochlazení.V praxi to vypadá tak, že do vroucí vody ponořím kovové síto se zeleninou, krátce povařím a ihned po vytažení přendám do misky se studenou vodou a ledovými kostkami.Výhodou je (kromě vitaminů) zachování původní barvy zeleniny.
Ano opravdu jsem to pekla hodinu,taky jsem trošku nechápala ale udělala jsem to podle receptíku a bylo to ok!Chutnalo jak synovi tak manželovi :)
Binibeca, Lucko, opravdu pak pečeš ještě hodinu?Recept vypadá dobře i pro malé děti (a to se mi líbí), ale ta hoďka mi přijde zbytečně moc, protože zelenina i maso už jsou tepelně upravené.Každopádně si myslím, že pro děti je to chutná a zdravá kombinace, nebála bych se přidat ani trochu zakysané smetany.