Švejžužu
Tradiční čínský pokrm (správně Šuej-ču-žou) si získal oblibu díky výrazné chuti a voňavé marinádě. Šuej-ču-žou je lahůdka pro všechny, kteří mají rádi exotické a pikantní jídlo s autentickou atmosférou čínské kuchyně.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 196 kJ / 764 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 126,31 g | 
| Tuky | 18,75 g | 
| Vláknina | 4,00 g | 
| Cholesterol | 701 mg | 
| Sodík | 391 mg | 
| Sůl | 1,27 g | 
| Sacharidy | 20,49 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Maso a červenou papriku nakrájíme na nudličky a vložíme do misky.
	Krok 2: Maso v misce přelijeme marinádou, kterou připravíme smícháním všech ingrediencí. Promícháme a necháme odležet 24 hodin v ledničce.
	Krok 3: Po odležení masa rozehřejeme na pánvi olej a vše restujeme přibližně 10 minut.
	Krok 4: Podáváme s rýží, hranolky nebo jen s chlebem.
Zveřejněno 6. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Švejžužu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvwP
Moje poznámka
					
				
Švejžužu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvwP
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 10 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 4 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 6 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 7 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 7 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 8 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 9 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 9 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 10 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 10 hodinami
						Tématické fráze:
						
							švejžužu, 
						
						
							recept na švejžužu, 
						
						
							švejžužu recept, 
						
						
							švejčužu, 
						
						
							kuřecí švejžužu, 
						
						
							vepřové švejžužu, 
						
						
							švej žužu, 
						
						
							recepty švejžužu, 
						
						
							žvejžužu, 
						
						
							švej žužu recept, 
						
						
							švejžužu-recept, 
						
						
							švejžužu z kuřecího masa, 
						
						
							vepřové švejžužu recept, 
						
						
							vepřové švejžužu-recept, 
						
						
							sveizuzu, 
						
						
							maso švejžužu, 
						
						
							recept švejžužu, 
						
						
							svej zu zu, 
						
						
							švejšužu, 
						
						
							recept na švej žužu
						
					
						Suroviny:
						
							maso kuřecí, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							olej, 
						
						
							žloutek, 
						
						
							omáčka worcesterová, 
						
						
							solamyl, 
						
						
							koření kari
						
					
	
			
	
Komentáře (8)
Ale tvoje lopusku to opravdu nejsou.
zaprve toho solamylu by bylo malo a neni jedno jestli tam dam sojovou omacku nebo worchestr to jen na okraj.A za druhe lide u nas vubec neumi varit tak jak v cine u nas je to jako kdyz vari kocicka s pejskem nahazet tam vse a rikat tomu cina.Je to hnus asi jako ve vietnamskych bufetech vse ma stejnou vuni i chut,ale za to rozmanite nazvy