Postup přípravy
Krok 1: Těsto na ciabattu zamícháme s vodou a olejem dle návodu na obalu, necháme vykynout a rozdělíme na 48 ks.
Krok 2: Do formy na mufiny dáme kuličku těsta, šikmo položíme plátek klobásy, kousek rajčete bez slupky a semínek, a půlku kapary. Přiložíme další kuličku z těsta a nahoru kostičku sýra, dobře přimáčkneme a necháme půl hodiny překynout.
Krok 3: Pečeme v rozpálené troubě na 200°C přibližně 10 minut, při pečení dejte na dno trouby pekáček s vodou.
Zveřejněno 9. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ciabatky plněné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2mr
Moje poznámka
Ciabatky plněné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m2mr
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 5 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 14 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 17 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 6 minutami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 8 minutami
Vánočka II
boomgo před 22 minutami
Kuře na kari s jablky
Kody74 před 40 minutami
Vepřová líčka na majoránce
poirotka před 44 minutami
Bramboračka
oldlhot před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suumaa před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Danousek před 1 hodinou
Pomazánka z vepřovky s vejcem
Vladex před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
jaroslavsotak1 před 1 hodinou
Tématické fráze:
mufiny - 12ks,
plnene pecivo z chleboveho testa,
pečivo ciabata,
jak upéct chleba v přírodě,
ciabata v domácí pekárně,
mufiny lidl,
forma na muffiny 24 ks,
formy na plněné pečivo,
formy ma plněné pečivo,
složení chlebové směsi ciabata,
těsto na ciabatky,
ciabata s tuňákem,
co jsou ciabatky,
recepty od kadlíka,
lidl - kapary,
chléb ciabata,
forma na mufiny 24ks,
forma na muffiny 24ks,
pikantní slané pečivo,
plněné slané pečivo
Komentáře (22)
stále je to o tých veterných mlynoch...
Body pro mě osobně nejsou vodítkem, podle kterého bych si vybírala, co uvařím.
A okrem toho - jednoducho povedané - s veternými mlynmi nemá zmysel bojovať...