Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 584 kJ / 1 813 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 260,48 g |
Tuky | 74,88 g |
Vláknina | 2,80 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 9,18 g |
Sůl | 23,87 g |
Sacharidy | 22,82 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky a dáme přes noc, anebo alespoň na pár hodin uležet do marinády z uvedených surovin.
Krok 2: Maso dáme na rozpálenou pánev, ale nemusíme pod něj dávat olej, protože je ho už dost v marinádě a opečeme.
Krok 3: K masu přidáme proužky papriky a opékáme asi 3 minutky a nakonec vsypeme kolečka pórku, plátky žampionů a nakrouhané čínské zelí na další asi 3 minutky. Zelenina by měla zůstat křupavá.
Zveřejněno 6. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínský meč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AnKz
Moje poznámka
Čínský meč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AnKz
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 2 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 3 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 29 minutami
Sýrová roláda
Fitulka před 30 minutami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 32 minutami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 2 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 2 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 12 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 12 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 13 hodinami
Tématické fráze:
čínský meč,
cinske recepty,
činsky mec recept,
naložena čína,
naložené krůtí maso,
marináda na čínu,
čína z krůtího masa,
recept čínský meč,
čina po činsky recepty,
nalozeni masa na cinu,
jak naložit maso na čínu,
jak naložit krůtí maso,
naložit maso na činu,
čínský meč recepty,
recept na cinu,
jak naložit čínu,
naložit čínu,
recept na čínský meč,
čínský meč z kureciho masa,
kuřecí čína naložit
Suroviny:
prsa kuřecí,
žloutek,
olej,
maggi,
omáčka worcesterová,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
pórek,
žampióny,
zelí čínské
Komentáře (30)
asi budem opakovat to, co tu uz odznelo. Ale maso v Tvojej marinade je vyborne, pripravila som ho ako sucast mexickeho burritos. Prieteľ to veľmi chválil a bol prekvapeny, ako som to pekne zvladla, aj ked som vegetarianka. A to vdaka Tvojmu receptu. Dakujem!
Ta marináda je taková klasická, taky ji používám.
Posílám bodíka.
Hezký recept a fotky k nakousnutí...