Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 833 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,62 g |
Tuky | 14,82 g |
Vláknina | 9,41 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 529 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 56,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí plíčky v hořčicové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vY4m
Moje poznámka
Jehněčí plíčky v hořčicové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vY4m
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 5 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 21 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 54 minutami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 1 hodinou
Rebarborový koláč
kacaba10 před 1 hodinou
Kedlubnové zelí
jana100 před 2 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 2 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 4 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 6 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 6 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 6 hodinami
Tématické fráze:
skopové plíčky,
skopove plice,
plíce recept,
jehněčí omáčka,
plíce recepty,
skopove plice recept,
jak uvařit plíce,
skopova plicka,
skopove plicka,
recepty plíce,
omáčka z plic,
jehněší plíce,
recept plíce,
jehněčí plíčka na smetaně,
recepty z jehněčího plice,
plíce skopové,
omáčka z jehněčího,
skopové plíce recepty,
co uvarit z plic,
plicky skopove
Suroviny:
cibule,
česnek,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř černý,
olej,
mouka hladká,
mléko,
plíčka jehněčí,
mrkev,
hořčice,
cukr,
ocet
Komentáře (12)