Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 947 kJ / 5 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,24 g |
Tuky | 86,27 g |
Vláknina | 23,96 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 745 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 894,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rumovokokosová buchta od Vlaďky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV1r
Moje poznámka
Rumovokokosová buchta od Vlaďky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV1r
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 2 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 6 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 11 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 2 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 3 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 3 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 4 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 7 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 8 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Alenulle před 8 hodinami
Tématické fráze:
buchta z aronie,
buchta z dětských piškotů,
koláč s jablky od alenky,
nejlepší buchta,
nejlepsí kokosová buchta,
recept vlaďka d.,
buchty plněné aronie,
buchta z rozemletých dětských piškotů,
buchta z rozemletých piškotů,
buchta z omegy,
recept buchta s aronie,
dětské piškoty buchta,
buchta s dětských piškotů,
buchta s detskych piskotu,
buchty z dětských piškotů,
plněná kokosová buchta,
buchta aronie,
aronie buchta,
nejlepší recepty z aronie,
kokosová buchta recept
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
voda,
piškoty,
cukr moučkový,
kakao,
mléko,
rum,
cukr vanilkový,
čokoláda na vaření,
omega,
máslo,
kokos
Komentáře (13)
Jsi nová, tak to ještě neznáš, ale recepty se musí popsat pěkně podrobně, aby to i ty začínající kuchařinky pochopily a mohly podle receptu v pohodě péct a vařit. Do toho tvého, by se asi žádná nepustila tak příště už pěkně popiš a tady to můžeš doplnit do receptu-ned receptem je "Opravit"
Je to popis i pro toho, kdo zkusí piškot poprvé a přesně se řídí radami. Třít se žloutky i mouku by asi nebylo nejlepší.