Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 947 kJ / 5 007 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,24 g |
| Tuky | 86,27 g |
| Vláknina | 23,96 g |
| Cholesterol | 1,59 g |
| Sodík | 745 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 894,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rumovokokosová buchta od Vlaďky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV1r
Moje poznámka
Rumovokokosová buchta od Vlaďky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qV1r
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 38 minutami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 10 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 15 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí čína
mcmiruska před 15 minutami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 40 minutami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 41 minutami
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 1 hodinou
Tvarohové lívance
boomgo před 1 hodinou
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 2 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 15 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 16 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Tématické fráze:
buchta z aronie,
buchta z dětských piškotů,
koláč s jablky od alenky,
nejlepší buchta,
nejlepsí kokosová buchta,
recept vlaďka d.,
buchty plněné aronie,
buchta z rozemletých dětských piškotů,
buchta z rozemletých piškotů,
buchta z omegy,
recept buchta s aronie,
dětské piškoty buchta,
buchta s dětských piškotů,
buchta s detskych piskotu,
buchty z dětských piškotů,
plněná kokosová buchta,
buchta aronie,
aronie buchta,
nejlepší recepty z aronie,
kokosová buchta recept
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
voda,
piškoty,
cukr moučkový,
kakao,
mléko,
rum,
cukr vanilkový,
čokoláda na vaření,
omega,
máslo,
kokos
Komentáře (13)
Jsi nová, tak to ještě neznáš, ale recepty se musí popsat pěkně podrobně, aby to i ty začínající kuchařinky pochopily a mohly podle receptu v pohodě péct a vařit. Do toho tvého, by se asi žádná nepustila tak příště už pěkně popiš a tady to můžeš doplnit do receptu-ned receptem je "Opravit"
Je to popis i pro toho, kdo zkusí piškot poprvé a přesně se řídí radami. Třít se žloutky i mouku by asi nebylo nejlepší.