Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 133 kJ / 1 944 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,60 g |
Tuky | 107,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 617 mg |
Sůl | 1,73 g |
Sacharidy | 195,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové řezy od Dr.Oetkera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Drz
Moje poznámka
Jahodové řezy od Dr.Oetkera
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9Drz
Nejnovější recepty
Vaječný bagel
Přidáno před 1 hodinou
Jednoduché a rychlé rizoto s ředkvičkami
Přidáno před 2 hodinami
Tartaletky s rebarborovým pudinkem
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky s uzenou vepřovou panenkou
Přidáno před 3 hodinami
Brynzáky s opečenou šunkou a cibulkou
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové placičky se špenátem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečené krůtí stehno s cibulí
Radka61 před 29 minutami
Milionová polévka našich babiček
ZuzkaBob před 52 minutami
Lehký tvarohový koláč
Veronika98 před 1 hodinou
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Sahula před 1 hodinou
Zeleninový krém s restovanými žampiony
Jelen97 před 2 hodinami
Smažená treska
TondaJ před 2 hodinami
Cuketový krém s bílkovými nudlemi
Jelen97 před 2 hodinami
Dršťková polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Cuketová pizza
ovocny.caj před 2 hodinami
Jogurtové muffiny
Hansenka před 2 hodinami
Tématické fráze:
jahodové recepty,
jahodové řezy,
jahodové moučníky,
jahodový řez,
dr oetker recepty,
jahodové,
jahodové řezy recepty,
recepty na jahodové řezy,
jahodový řezy,
recepty dr. oetkera,
řezy jahodové,
moučníky dr. oetkera,
řezy s jahodami,
krém dr.oetker,
dr oetker krém,
jahodová poleva recept,
recepty jahodové řezy,
www dr oetker recepty,
dr. oetker krém,
moučníky dr. oetker
Suroviny:
pudink jahodový,
cukr moučkový,
vejce,
prášek do pečiva,
krém dr.oetker,
poleva čokoládová,
piškoty,
rum,
jahody,
cukr,
krém,
džem
Komentáře (85)
poleva je z dílny made in srettíkov
takže Jani,s tvou pomocí,hotovo,je to vynikající záležitosts,kdoporučuji dělat den před plánovanou konzumací,piškoty se krásně nasáknou,jsou vláčné a voňavé po jahůdkách,korpus není vůbec houbovitý,naopak,je vláčný a to jsem pudinkový korpus dělala poprvé,míchala jsem tak,jak je psáno Jankou(na korpus)vše dohromady a měla obavu,protože to bylo dost řídké,ale,dvacet minut poctivého šlehání a výsledek....příště zkusím umíchat vejce s cukrem a pak přidat zbytek ingrediencí....výborný moučník,doporučuji,bod už jsem dala,teď posílám jen fotky-nic moc,no