Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 41 kJ / 10 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,27 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas twistr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kB6
Moje poznámka
Pangas twistr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kB6
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 7 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 8 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 16 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 3 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 4 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 5 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 6 hodinami
Kulajda z cukety
Romana20 před 6 hodinami
Jahodový koktejl s mátou
MarcelaPa před 7 hodinami
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 8 hodinami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 9 hodinami
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 9 hodinami
Tématické fráze:
podniková prodejna varmuža hodonín,
twistr,
pangas recepty,
pangas,
varmuža hodonín prodejna,
prodejna ryb varmuza hodonin,
twistr recept,
rybena varmuža hodonín,
pangas recept,
recept na twistr,
recepty pangas,
varmuža prodejna hodonín,
rybena hodonín prodejna,
rybena hodonín,
recepty z ryb pangas,
varmuža hodonín ryby,
prodejna ryb hodonín varmuža,
pangas na grilu,
recepty ryby pangas,
prodejna varmuža hodonín
Suroviny:
pangasius,
hořčice,
slanina anglická,
olivy zelené,
rajče,
koření na ryby,
kmín drcený,
sůl,
koření grilovací,
máslo,
máslo
Komentáře (34)
Kadlik: Já bych z mého pohledu dala přednost candátovi, ale není, škoda.