Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 411 kJ / 815 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,82 g |
Tuky | 5,20 g |
Vláknina | 45,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 76,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná mistička plněná vejcem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovLz
Moje poznámka
Sekaná mistička plněná vejcem a sýrem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ovLz
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 2 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 46 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 15 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 15 hodinami
Tématické fráze:
sekana s vejcem,
plněná sekaná,
vejce v sekané,
domaci sekana s vejcem,
sekana s vejci,
sekaná se sýrem,
karbanatky plnene vejcem,
domácí sekaná se syrem,
babičina sekana,
sekaná se sýrem recept,
sekaná s vejci a párkem,
sekaná s vejcem recept,
karbanátky s vejcem,
domácí plněná sekaná,
sekaná z mletého masa se syrem,
sekaná,
sekaná s vejcem recepty,
colombo 65,
jak udělat sekanou,
sekana kaše
Suroviny:
granulát sojový,
vývar zeleninový,
omáčka sojová,
chilli,
paprika čerstvá červená,
sůl,
majoránka,
mouka cizrnová,
vejce,
strouhanka,
česnek,
sýr
Komentáře (14)
Vše co je rostlinného původu patří do oddělení zahrada
Nic proti vegetariánům - když je to baví a chutná jim to
Sodovko - jsem si jista, ze z klasickeho masa by to slo taky. Ja v posledni dobe preferuji spis peceni nez smazeni, takze proto tahle varianta