Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 kJ / 2 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,21 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Korpus jsem se inspirovala dle Isahu:http://www.toprecepty.cz/recept/18933-kakaovy-olejovy-korpus-na-dort/
Krok 2: Na krém jsem si nejprve ušlehala pařížskou šlehačku, pak přidala zbytek surovin.
Krok 3: Zdobení: dle receptu http://www.toprecepty.cz/recept/3649-marcipan-mlecna-hmota/
Zveřejněno 8. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRNX
Moje poznámka
Jarní dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRNX
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 16 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 17 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 17 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 19 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 37 minutami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 58 minutami
Kávový krém do dortu (retro)
Cikitaka před 1 hodinou
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 2 hodinami
Domácí chléb II.
Penkapa před 2 hodinami
Bramboračka
danal před 4 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 12 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty.cz,
dort sud,
vykrajovátka na marcipán,
jarni zdobeni,
jarní krémový dort,
jarní dortík,
jarní marcipánový dort,
jarnídort,
květinky ze sušeného mléka,
marcipánové květinky,
kakaove kvetinky,
kakaové květinky plněné,
krem na dort pribinacek recept,
jarní marcipánové dorty,
marcipánový dort jarní,
jarni zdobeni z marcipanu,
jarní dort s marcipánu,
jarní vykrajovátka
Suroviny:
korpus,
potravinářské barvivo červené,
šlehačka pařížská,
pudink,
máslo,
kakaový pribináček,
marcipán,
potravinářské barvivo,
Komentáře (6)