Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 kJ / 2 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,21 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Korpus jsem se inspirovala dle Isahu:http://www.toprecepty.cz/recept/18933-kakaovy-olejovy-korpus-na-dort/
Krok 2: Na krém jsem si nejprve ušlehala pařížskou šlehačku, pak přidala zbytek surovin.
Krok 3: Zdobení: dle receptu http://www.toprecepty.cz/recept/3649-marcipan-mlecna-hmota/
Zveřejněno 8. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jarní dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRNX
Moje poznámka
Jarní dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pRNX
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 19 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 23 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
vaclavtrnka2010 před 22 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Kucharinqqqq před 24 minutami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 hodinou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 1 hodinou
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 1 hodinou
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 1 hodinou
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 2 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 2 hodinami
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 2 hodinami
Tématické fráze:
recepty.cz,
dort sud,
vykrajovátka na marcipán,
jarni zdobeni,
jarní krémový dort,
jarní dortík,
jarní marcipánový dort,
jarnídort,
květinky ze sušeného mléka,
marcipánové květinky,
kakaove kvetinky,
kakaové květinky plněné,
krem na dort pribinacek recept,
jarní marcipánové dorty,
marcipánový dort jarní,
jarni zdobeni z marcipanu,
jarní dort s marcipánu,
jarní vykrajovátka
Suroviny:
korpus,
potravinářské barvivo červené,
šlehačka pařížská,
pudink,
máslo,
kakaový pribináček,
marcipán,
potravinářské barvivo,
Komentáře (5)