Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 41 kJ / 10 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,27 g |
Tuky | 0,06 g |
Vláknina | 0,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas twistr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kB6
Moje poznámka
Pangas twistr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4kB6
Nejnovější recepty
Těstoviny s houbami a kuřecím masem
Přidáno před 12 hodinami
Smažená kapusta
Přidáno před 17 hodinami
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 18 hodinami
Jablečné řezy s pudinkem
Přidáno před 19 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno 1. 10. 2025 09:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
AlenkaK před 4 minutami
Nejlepší nadýchané muffiny
mana080 před 1 hodinou
Rýžový nákyp se švestkami
martianekk před 3 hodinami
Mramorová bábovka jako od babičky
shirodepressed před 9 hodinami
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibulkou
Sahula před 13 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luceke před 15 hodinami
Lečo jak dělám já
Billis před 15 hodinami
Staročeské kroupy s kapustou a uzeným masem
Dadyna3 před 15 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
JanaPav před 17 hodinami
Cizrnovo-vajíčková pomazánka
michaela.hanusova před 17 hodinami
Tématické fráze:
podniková prodejna varmuža hodonín,
twistr,
pangas recepty,
pangas,
varmuža hodonín prodejna,
prodejna ryb varmuza hodonin,
twistr recept,
rybena varmuža hodonín,
pangas recept,
recept na twistr,
recepty pangas,
varmuža prodejna hodonín,
rybena hodonín prodejna,
rybena hodonín,
recepty z ryb pangas,
varmuža hodonín ryby,
prodejna ryb hodonín varmuža,
pangas na grilu,
recepty ryby pangas,
prodejna varmuža hodonín
Suroviny:
pangasius,
hořčice,
slanina anglická,
olivy zelené,
rajče,
koření na ryby,
kmín drcený,
sůl,
koření grilovací,
máslo,
máslo
Komentáře (34)
Kadlik: Já bych z mého pohledu dala přednost candátovi, ale není, škoda.