Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 618 kJ / 4 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,04 g |
Tuky | 157,93 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 596,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOPn
Moje poznámka
Jahodové řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOPn
Nejnovější recepty
Arabský hummus
Přidáno před 3 hodinami
Pórkový krém
Přidáno před 9 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 9 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 14 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 15 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
Nikolw před 1 hodinou
Zapečené brambory s uzeným masem a smetanou
Jasminka4 před 2 hodinami
Vaječný salát se sýrem
panilek před 2 hodinami
Kynutý pletenec s tvarohem a švestkami
habis před 3 hodinami
Francouzské brambory
Lucek před 3 hodinami
Gnocchi zapečené se smetanou, pórkem a anglickou slaninou
Lucek před 3 hodinami
Jahodové nic se špaldovým korpusem
iveta.kroul před 3 hodinami
Pórková polévka s česnekem a kroupami
Dagemar před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
JakubM před 4 hodinami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 5 hodinami
Tématické fráze:
jahodové řezy,
řezy na plech,
řezy s jahodami,
jahodové recepty,
jahodové řezy se zakysanou smetanou,
jahodové řezy se želatinou,
jahodové řezy recepty,
jahodová buchta se želatinou,
jahodový řez,
jahodové moučníky,
jahodový řezy,
jahodové řezy s želatinou,
sváteční jahodové řezy,
buchta s jahodami a zakysanou smetanou,
řezy se želatinou,
nejlepsi jahodove rezy,
recepty na nejlepší jahodové řezy,
jahodová buchta s želatinou,
jahodové řezy se smetanou,
buchta s jahodami a zelatinou
Suroviny:
vejce,
cukr,
mléko,
olej,
mouka polohrubá,
jahody,
pudink jahodový,
smetana zakysaná,
želatina
Komentáře (9)