Postup přípravy
Krok 1: Upečeme korpus, rozřízneme, pomažeme šlehačkou ušlehanou se ztužovačem a nakrájíme meruňky nebo broskve. Přiložíme vrchní část korpusu a začneme zdobit cukrářským sáčkem. Barevně může být jak kdo chce. Je to pro inspiraci.
Zveřejněno 14. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort brouček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8omW
Moje poznámka
Dort brouček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8omW
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 2 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 5 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 1 hodinou
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 1 hodinou
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 2 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 3 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 6 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 7 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 9 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 10 hodinami
Tématické fráze:
dort broucci,
recepty.cz,
dorty recepty,
recepty na dorty,
dort s broučkem,
dorty broučci,
dort k prvním narozeninám,
dort auto brouk,
dort s broučky,
dorty pro muže,
dort auto broucek,
dobré oči brouček,
broučci na dortu,
dort ve tvaru brouka,
jak udělat broučka z marcipánu,
dorty,
dorty s broucky,
auto brouček,
dorty auto brouk,
broučci z marcipánu
Suroviny:
korpus,
šlehačka,
ztužovač,
meruňky,
potravinářské barvivo,
Komentáře (18)
to musela být dobrota,pane jo
Do krému dávám barvivo až když mám krém hotový.
mischelinka: očička jsou z papírnictví, ty se nepapají, ale pro děti ideální.
Jani: už jsem to opravila, ano hejbací, byl to překlep.
Jinak moc všem děkuji. Dlouho jsem nic nepekla, tak jsem se vyřádila.
jaké používáš špičky na zdobení, že jsou tak hezky ostré ty kontury? a klasiku šlehačku se ztužovačem, jen obarvené potravinový barvivem? asi barevný prášek do šlehačky a ušlehat společně, že? díky
Bibi, zkoušela jsem i z marcipánu a nejde mi to. A tím krémem, nebo šlehačkou mi jde vše líp. A příjde mi to i hezčí. Je pravda, že z marcipánu jde vše, a krémem nejde vše. Ale zatím se mi to daří, tak mám radost.