Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 310 kJ / 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,40 g |
Tuky | 35,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 428 mg |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 13,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nvO
Moje poznámka
Soudky z pangase plněné krevetami s přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7nvO
Nejnovější recepty
Nejlepší povidla
Přidáno před 3 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 7 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule na žampionech
Ellinnka1 před 8 minutami
Salát Coleslaw
Hypnos před 1 hodinou
Kuřecí prsa v jogurtovo - česnekovém těstíčku
Ivana64 před 3 hodinami
Buchta z cukety
Martina101 před 3 hodinami
Vepřové na houbách
radbastim před 3 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
pavlina.simr před 3 hodinami
Těstovinový salát
Elen0766 před 3 hodinami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 4 hodinami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 4 hodinami
Nivová omáčka
PetrM před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty z pangase,
recept na pangase,
s krevetami,
aranžma se salámu,
aranžmá ze salámu,
ryba s krevetami recept,
úprava mražených krevet vyloupaných,
surimi ve tvaru krevet,
recept pikantní přelivem a krevetami,
pangasius s limetkovou omáčkou,
plneny pangas,
okurkové soudky,
jidlo z pengase,
pangasius s krevetami,
rybi pomazanka pangase,
mražené plněné filety,
pangasius a krevety recept,
treska s přelivem krevet,
ryba s krevetami,
aranžmá salámu na talíři
Suroviny:
pangasius,
krevety mražené,
sůl,
citron,
sirup javorový,
olej olivový,
máslo,
smetana 13%,
koření houbová variace
Komentáře (15)
Jájo - ale ten pangas je neutrální chuti ,až bezchuti a tak je zvolen dle mne dobře,kvůli zvýraznění chuti krevetek.
To vyzkouším, dcera nedávno započala rozhovor o konzumaci mořských potvor a protože je mi jasné, že zrovna ona by neměla předsudky (narozdíl ode mně) a ráda by ochutnala vše z této oblasti, rozhodla jsem se začít právě krevetami, které mám opravdu ráda. Takže díky za inspiraci - i když pár svých osvědčených receptů s podobnými kombinacemi už mám a znám.
Ale nie je pangas ako pangas, býva rôznej kvality. Aspoň u nás. A ak je podozrivo lacný, určite nekúpim.