Nadívané žampiony
Velké žampiony plněné špenátovou směsí jsou skvělým tipem na lehký oběd, večeři nebo elegantní předkrm. Šťavnaté houby, jemný špenát a sýr tvoří lahodnou kombinaci, kterou si oblíbí i ti, kdo běžně zeleninu příliš nevyhledávají.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívané žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P674
Moje poznámka
Nadívané žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P674
Nejnovější recepty
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 19 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 19 hodinami
Jelení svíčková s omáčkou z lišek
Přidáno před 21 hodinami
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno 20. 10. 2025 06:46:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 25 minutami
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 30 minutami
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 36 minutami
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 1 hodinou
Kefírová bábovka s mákem.
Beruna před 2 hodinami
Chuťovky z listového těsta
marekdd před 3 hodinami
Vepřová plec na hořčici
Wenamo před 9 hodinami
Vepřové karé na cibuli
misula29 před 13 hodinami
Palačinky - klasické
Lukrejka před 13 hodinami
Vepřovo-špenátová roláda na česneku
PavlaJ před 14 hodinami
Tématické fráze:
nadívané žampiony,
nadivane zampiony recept,
žampiony nadívané,
recept na nadívané žampiony,
nadivany zampiony,
nadivany zampiony,
recepty nadivane zampiony,
nadivané žampiony recepty,
nadívaný žampion,
recepty se žampiony,
staré žampiony,
recept nadívané žampiony,
žampiony recepty,
nadívané žampiony,
nadivne žampiony,
recepty žampiony nadívané,
nadívané zapečené žampiony,
žampion nadívaný,
nadívané žapiony,
nadivana zampiony
Suroviny:
žampióny,
špenát mražený,
cibule,
česnek,
sýr feta,
sůl,
koření provensálské,
olej
Komentáře (12)