Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 245 kJ / 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,74 g |
Tuky | 3,51 g |
Vláknina | 46,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 86,45 g |
Postup přípravy
Krok 1: V šupke uvarené zemiaky ošúpeme a narežeme na kocky. Špekačky narežeme na kocky.
Krok 2: Na oleji orestujeme cibuľu. Pridáme fazuľky, pretlak, soľ, korenie.
Krok 3: Podlejeme vodou a dusíme 10 - 15 minút. Potom pridáme zemiaky, vložíme narezané špekačky a necháme 5 minút povariť. Podávame s chlebom.
Zveřejněno 10. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg9K
Moje poznámka
Fazolkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rg9K
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 4 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 4 minutami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 7 minutami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 22 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 35 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
buřtový guláš,
fazolkový guláš,
patizon recepty,
gulášové recepty,
receptl na burtovy gulas,
recepty buřtový guláš,
fazolkovy na paprice,
burtovy gular,
recept na buřtový fazolový guláš,
guláš recept,
recepty -bramborový guláš-buřtový,
gulaš buřtový,
fazolková guláš
Suroviny:
fazolky zelené,
česnek,
cibule,
protlak rajčatový,
olej,
pepř,
sůl,
brambory,
špekáček
Komentáře (5)