Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 735 kJ / 1 371 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,58 g |
Tuky | 64,47 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 424 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 19,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medailonky s omáčkou z ementálu a žampionů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4yv
Moje poznámka
Medailonky s omáčkou z ementálu a žampionů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z4yv
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno 15. 10. 2025 20:18:42
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loštická cibulačka
Sahula před 5 hodinami
Babiččina kulajda
rapav před 6 hodinami
Loštické kuře
Sahula před 6 hodinami
Ledvinky po uhersku
Sahula před 7 hodinami
Ledvinky na paprice
Sahula před 7 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 9 hodinami
Ševcovský mls II.
redwinn před 10 hodinami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 10 hodinami
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 11 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 11 hodinami
Tématické fráze:
veprove medailonky na zampionech,
uprava zampionu,
recepty ze žampionů,
vepřové medailonky se žampiony,
co uvařit ze žampionů,
vepřové medailonky,
recepty z žampionů,
vepřové medailonky recept,
co uvařit z žampiónů,
krůtí medailonky,
kuřecí medailonky s omáčkou z hříbků,
vepřové medailonky s žampiony,
vepřové medailonky se smetanovou omáčkou,
co ze žampiónu,
omačka ze žampionu,
vepřová panenka,
kruti medailonky na zampionech,
co z žampionů,
omáčka z žampionů,
vepřové medailonky se smetanou
Suroviny:
panenka vepřová,
žampióny,
cibule,
sýr ementál,
smetana na vaření,
pažitka,
vývar,
máslo,
mouka hladká,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (17)
Na zítra mám také naloženou panenku, tentokrát po středomořsku, tak pokud se povede, budu se moct podělit o recept...
Bodíka posílám a vyzkouším!