Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohový moučník s bílou čokoládou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucinecka121

Snadný

Doba přípravy xx

xx

Suroviny

Porce: xx

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 483 kJ /
3 939 kcal
Bílkoviny91,42 g
Tuky302,20 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 733 mg
Sodík 551 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy209,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Máslové sušenky rozdrtíme a zapracujeme do nich máslo, dáme na dno formy a necháme ztuhnout v lednice. Krok 2: Než si rozpustíme bílou čokoládu ve vodní lázni, tak si ušleháme šlehačku, do které přidáme tvaroh a rozpuštěnou bílou čokoládu a společně vše vyšleháme. Krok 3: Náplň přelejeme do formy a ozdobíme ovocem. Krok 4: Necháme ztuhnout minimálně 3 hodiny.

Zveřejněno 21. 6. 2011

Poznámka autorky Lucinecka121

Recept jsem okoukala od kamarádky :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k6D5

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k6D5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Lucinecka121:Luci,neomlouvej se nemáš proč;-)myslím,že tu není nikde psáno,jak přesně má být fotka udělaná.Já jsem ráda,že je tam vůbec nějaká fotka,je to důkaz,že jsi receptík dělala a to je hlavní,až to někdo vyzkouší,tak může fotku přidat,třeba Klariska:-K

Podobný recept znám z Apetitu :yes: Možná bych ochutila vanilkou nebo kapkou nějakého likéru:-p

Lucinecka121: :-)) Luci, nemáš se zač omlouvat! Fotku u receptu nějakou máš a až budeš dělat moučník znovu, vyfotíš ho třeba lépe;-) tím se netrap.

Klariska:
Omlouvám se za fotografii, ale fotila jsem mobilem a z blízka to bylo rozmazané.:-(

jojojo to se musí průbnout:-p:yes:

Hezký recept, řekla bych variace na cheesecake z dostupných surovin:yes:.

Ano, recept je pěkný, ale příště prosím foť dort, Luci, ne zapadlá zákoutí vaší kuchyně ;-).

Podle ingrediencí to bude skvělý moučník! Jen. . . chtělo by to trochu si pohrát s focením. ;-)+:yes:

Tématické fráze:
cheesecake nepečený s bílou čokoládou, nepečený cheesecake s bílou čokoládou, krém s bílou čokoládou, dezert s bílou čokoládou, dort s bilou cokoladou, nepečený dort s bílou čokoládou, šlehačka s bílou čokoládou, tvarohový cheesecake s čokoládou, tvarohový moučník, tvaroh moučník, tvaroh moučník, koláč s tvarohem a bílou čokoládou, dort z bílé čokolády a tvarohu, dezerty s bilou cokoladou, moucnik s cokoladou, moučníky s čokoládou, šlehačka s bílou s čokoládou, čokoládovy moucnik s s tvarohem, recept na máslový moučník s tvarohem, recept na vyborny moucnik s tvarohem

Suroviny:
sušenky máslové, máslo, tvaroh polotučný, smetana ke šlehání, čokoláda bílá, ovoce

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu