Sendvič s grilovaným Hermelínem a červenou řepou

Susa Kuchařka: Susa

Studená kuchyně 3 názory

Suroviny

1 ks Sedlčanského Hermelínu
ciabatta nebo celozrnná bageta
1 malá červená řepa
hlávkový salát
chilli omáčka
olivový olej
koření na grilovaný sýr
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Hermelín potřeme olivovým olejem, posypeme kořením na grilovaný sýr, zabalíme do alobalu a pečeme v troubě vyhřáté na 180 stupňů cca 15 minut.

  2. Mezitím připravíme bagetu, kterou potřeme chilli omáčkou a poklademe listy hlávkového salátu.

  3. Jakmile je Hermelín upečený, opatrně ho rozřízneme napůl, obě půlky přeneseme na bagetu, poklademe plátky upečené červené řepy a navrch opět hlávkovým salátem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 389 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Sendvič s grilovaným Hermelínem a červenou řepou

Tématické fráze: grilovaná červená řepa sendvic z vrepu dip ke grilovanému hermelínu salát z červené řepy s hermelínem sandwich s hermelinem jednohubky s červenou řepou grilovany sendvic recept