Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 013 kJ / 481 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 100,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Meruňkový džem z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GrP
Moje poznámka
Meruňkový džem z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2GrP
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 5 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 1 hodinou
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 1 hodinou
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 2 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 3 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 4 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 4 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 4 hodinami
Tématické fráze:
meruňkový džem,
meruňkový džem recept,
merunkovy jam,
domácí merunkový džem,
recept na meruňkový džem,
meruňkový džem z domácí pekárny,
meruňková marmeláda,
džem meruňkový,
meruňkový jam recept,
recept na merunkový jam,
recept meruňkový džem,
meruňkový džem v domácí pekárně,
merunkovy džem v pekárně,
jak udělat merunkový džem,
meruňkový džem z pekárny,
meruňkový džem recepty,
jam z merunek,
jam meruňkový,
recepty merunkový džem,
nejlepší merunkovy džem recept
Suroviny:
meruňky,
cukr želírovací,
kyselina citronová
Komentáře (20)
Já píšu raději MARMELÁDA, protože nevím, jestli mám napsat DŽEM nebo JAM.
http://www.toprecepty.cz/recept/5619-merunkova-mar...
maris:na perníček je meruňková marmeláda ta nej
vloni jsem dělala jak rybízovou,tak dokonce jahodovou,o které se ví,že se ráda kazí,ale vydržely bez úhony v podstatě až do dneška
ale nevadí,zásoby doplníme
Ja som robila džem tento týždeň - v hrnci som rozmixovala tyčovým mixérom marhule a potom podľa návodu na želírovacom cukri, ale tiež to bola rýchlovka...
Ď.