Suroviny
Porce: 8-10 i podle množstí těstovin
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 201 kJ / 3 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,96 g |
Tuky | 26,91 g |
Vláknina | 53,75 g |
Cholesterol | 280 mg |
Sodík | 302 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 537,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety Napoli s masem,zeleninou a s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6Vr
Moje poznámka
Špagety Napoli s masem,zeleninou a s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k6Vr
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 7 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 10 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 51 minutami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 6 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 6 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 7 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 7 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 8 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 11 hodinami
Tématické fráze:
špagety neapol,
omačka napoli,
napoli omáčka,
spagety s olivami,
omáčka na špagety s olivami,
špagety se zeleninou,
špagety neapol recept,
těstoviny neapol,
špagety s mletým masem a olivami,
neapol spagety,
špagety neapole,
špagety neapoll,
napoli recept,
těstoviny napoli,
jídlo s olivami,
omáčka neapol,
špagety napolli,
omáčka na špagety napoli,
co udělat se zelenymi olivami,
špagety po neapol
Suroviny:
těstoviny špagety,
maso hovězí mleté,
protlak rajčatový,
česnek,
cibule,
rajče,
rajče,
chilli paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá zelená,
olivy zelené,
sůl,
olej,
olej olivový,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
tymián,
sýr tvrdý,
rukola,
petrželka,
parmazán,
citron,
sůl,
pepř
Komentáře (50)
Ivčo, zítra uvařím, ať tu jen nekvákám...
http://translate.google.cz/translate?hl=cs&langpai...
BTW-ve tvém odkazu je výraz Neapol v příslušném pádu
těstoviny miluju a v této úpravě obzvlášť
takže nezbývá,než přidat další bodík
Aj keď...http://www.booking.com/city/gr/neapoli.sk.html?aid... aj keď inde.
Ivanko