Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 066 kJ / 1 689 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,82 g |
Tuky | 103,37 g |
Vláknina | 8,34 g |
Cholesterol | 458 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 4,98 g |
Sacharidy | 17,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qArD
Moje poznámka
Slaninou protkaná kuřecí prsa v hořčičné šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qArD
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 51 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 54 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsa na hořčici,
kuřecí prsa se slaninou,
kuřecí prsa s hořčící,
přírodní kuřecí prsíčka,
prošpikování masa,
kuřecí prsa se šťávou,
kuřecí prsíčka na štávě recepty,
kuřecí prsa recepty,
kureci na stave,
kureci prsava stave,
kuřecí prsa v celku,
prirodni kureci prso slaninou,
kureci prsa v horcicí,
kuřecí prsa v celku recept,
kuřeci prso se slaninou,
kureci maso se stavou,
kuřecí prsa slanina,
kuřeci maso na štavě,
kureci na hořčicí,
kureci prso v celku
Suroviny:
prsa kuřecí,
slanina,
olej,
cibule,
česnek,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá zelená,
hořčice kremžská,
voda,
máslo,
bylinky
Komentáře (17)
Fantome,klidně uvař a přidej třeba jako podobný
Pajajo-byla jsem na vážkách,jestli hořčici obyčejnou,nebo kremžskou,ale měla jsem z obyč.strach,aby nebylo jídlo moc kyselé a té kremžské bylo v ledničce tak akorát a opravdu to bez jakéhokoliv použití dalšího koření sedlo
PetiKu.-přivádíš mě do rozpaků