Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Třešně ve vlastní šťávě

Urodilo se vám hodně třešní, a vy už nevíte jak je zpracovat? Jednoduše je zavařte ve vlastní šťávě, využijete je pak do bublanin, jogurtu, nebo tvarohového krému. Nejen v zimním období přijdou vhod.

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

10. 6. 2019 12:44

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dělávám je většinou bez cukru k použití na moučníky, hlavně na bublaniny. Ale třešně můžeme ve sklenici i vrstvit a prosypávat cukrem dle svých potřeb. Pak se hodí i např. do jogurtu, nějakého tvarohového krému atp.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Výborný nápad jak zpracovat nadbytek třešní, určitě vyzkouším. Děkuji.

Palika Palika

14. 6. 2019 23:55

:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zavařené třešně ve vlastní štávě co z třešní top recepty ovoce ve vlastní štávě recept

Suroviny: třešně, cukr krupice

TopRecepty.cz

Třešně ve vlastní šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OxmG