Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 803 kJ / 1 387 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,61 g |
Tuky | 24,55 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 246,53 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Light vločkové řezy bez vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypDz
Moje poznámka
Light vločkové řezy bez vajec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypDz
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 10 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 13 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 13 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 12 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 12 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 13 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 13 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 14 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 14 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 15 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 15 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 16 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 17 hodinami
Tématické fráze:
vločkové řezy bez mouky,
vločkové koláčky,
vločkové řezy,
vločkové hroudy,
vločkova buchta bez mouky,
vločkové cukroví,
ovesné moučníky bez vajec a mléka,
snadné vločkové řezy,
dia pečení s vločkami,
vlockova buchta,
vlockove testo kakaové čtverečky,
vločkové pečení,
buchta bez vajec s ovesnych vlocek,
vločková buchta na plech,
vlockova hmota,
vločkové čtverečky,
vločková buchta s karobem,
rychle vlockove rezy,
vločkové cukroví na plech,
bez vajec
Suroviny:
vločky ovesné,
mléko,
máslo,
cukr,
cukr vanilkový,
skořice,
kakao,
mouka hladká,
prášek do pečiva
Komentáře (12)
K tomu roztírání : na pečící papír jsem to vyklopil jako hroudu , poté překryl ještě jedním pečícím papírem a rukou rozmačkal do všech stran. Na závěr jsem to přejel párkrát válečkem a pak sundal vrchní papír - no a paráda, rozetřeno bez problémů a rychle.