Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ragú s nočky

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

4. 10. 2013 15:47

Suroviny

Porce: 2-3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 514 kJ / 840 kcal
Bílkoviny99,54 g
Tuky42,44 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 491 mg
Sodík 392 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy14,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

rebeka rebeka

7. 10. 2013 15:04

krásné jídlo, luxusní foto:-K:yes::yes: nebo opačně... jak chceš:-D:-D;-):-)

danielle72 danielle72

6. 10. 2013 19:42

Hezoučké a chutné :yes::-p

Nikina Nikina

6. 10. 2013 19:40

Moc pěkné, líbí se mi tam ty nočky :yes: Krásné to máš :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 10. 2013 16:57

Jídlo vypadá báječně:-K:-p:yes:
Já zavářím nočky zvlášť do vody.Přímo do"šťávy-omáčky"jsem to ještě nezkoušela:-8Měla bych strach,že se mi to v tom množství neprovaří.

varilamyskakasicku:Ivuš,pochupila jsem,že Evka má nočky pouze z vajíčka a mouky.Jen kdyby jsi měla těstíčko příliš husté,tak ho můžeš trochou smetany naředit:-)Já,když dělám nočky(špecle)tak smetanu do těstíčka hned na začátku.

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 10. 2013 23:16

:-p:-p:yes::yes:

hanes24 hanes24

4. 10. 2013 20:56

:yes::yes:Dobrota:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 10. 2013 18:58

Bahula: takže mouka, vajíčko, sůl a smetana, nebo smetanu až pak nakonec zamíchám do ragú, o.k. tisknu si to, díky Evi;-);-)

Bahula Bahula

4. 10. 2013 17:48

varilamyskakasicku: Nic na tom není,když budeš mít těsto tužší přidej trochu smetany. Dělej je malé, protože pod poklicí nabudou.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 10. 2013 17:38

Bahula:;-) díky, zkusím, jen ty nočky, jestli se mi povedou;-):-K

Bahula Bahula

4. 10. 2013 17:35

varilamyskakasicku: určitě:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 10. 2013 17:18

Bahula: Evi, šlo by to i z kuřecím masem? ;-)

Bahula Bahula

4. 10. 2013 16:34

Bibinka: Ty nočky jsou zavařené přímo k masu :-D Také jsi to tak dělala ;-):-K:-K

Holky díky:-K:-K:-K

maris maris

4. 10. 2013 16:30

Pochutnala bych si:-p;-):yes::yes:

Bibinka Bibinka

4. 10. 2013 16:29

Evi, vepřové ragů jsem dělala minulý týden a na malé odchylky stejně;-) Pochutnali jsme si a ty máš 7.bod:yes:

Michaela Medkova Michaela Medkova

4. 10. 2013 16:26

Recept vypadá moc dobře:-K, ukládám a určitě brzy vyzkouším:-p posílám bodíka

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové ragu vepřové ragu recept recept na veprové ragů recepty vepřove ragu nočky ragú vepřové ragu z vepřove kyty vepřové ragů s hráškem jak uvařit nočky vepřové ragú s noky veprove ragu s nockama ragů z vepřového masa rychlé vepřové ragů nočky z mouky recept vepřové ragu jak uvařit ragu veprove maso s nockama jak se dela ragu nočky z hladké mouky nočky recept

Suroviny: maso vepřové, olej, sůl, pepř, česnek, vývar masový, kapie sterilovaná, okurky sterilované, bobkový list, estragon, mouka hladká, vejce, smetana, šťáva citronová, majoránka

TopRecepty.cz

Vepřové ragú s nočky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W1GW