Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ragú s nočky

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

4. 10. 2013 16:47

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 514 kJ / 840 kcal
Bílkoviny99,54 g
Tuky42,44 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 491 mg
Sodík 392 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy14,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Vasrmanka

18. 3. 2022 20:04

Dobré

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 3. 2022 08:35

:-)<3:yes::-K

rebeka rebeka

7. 10. 2013 16:04

krásné jídlo, luxusní foto:-K:yes::yes: nebo opačně... jak chceš:-D:-D;-):-)

danielle72 danielle72

6. 10. 2013 20:42

Hezoučké a chutné :yes::-p

Nikina Nikina

6. 10. 2013 20:40

Moc pěkné, líbí se mi tam ty nočky :yes: Krásné to máš :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 10. 2013 17:57

Jídlo vypadá báječně:-K:-p:yes:
Já zavářím nočky zvlášť do vody.Přímo do"šťávy-omáčky"jsem to ještě nezkoušela:-8Měla bych strach,že se mi to v tom množství neprovaří.

varilamyskakasicku:Ivuš,pochupila jsem,že Evka má nočky pouze z vajíčka a mouky.Jen kdyby jsi měla těstíčko příliš husté,tak ho můžeš trochou smetany naředit:-)Já,když dělám nočky(špecle)tak smetanu do těstíčka hned na začátku.

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 10. 2013 00:16

:-p:-p:yes::yes:

hanes24

4. 10. 2013 21:56

:yes::yes:Dobrota:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 10. 2013 19:58

Bahula: takže mouka, vajíčko, sůl a smetana, nebo smetanu až pak nakonec zamíchám do ragú, o.k. tisknu si to, díky Evi;-);-)

Bahula Bahula

4. 10. 2013 18:48

varilamyskakasicku: Nic na tom není,když budeš mít těsto tužší přidej trochu smetany. Dělej je malé, protože pod poklicí nabudou.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 10. 2013 18:38

Bahula:;-) díky, zkusím, jen ty nočky, jestli se mi povedou;-):-K

Bahula Bahula

4. 10. 2013 18:35

varilamyskakasicku: určitě:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 10. 2013 18:18

Bahula: Evi, šlo by to i z kuřecím masem? ;-)

Bahula Bahula

4. 10. 2013 17:34

Bibinka: Ty nočky jsou zavařené přímo k masu :-D Také jsi to tak dělala ;-):-K:-K

Holky díky:-K:-K:-K

maris maris

4. 10. 2013 17:30

Pochutnala bych si:-p;-):yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové ragu vepřové ragu recept recept na veprové ragů recepty vepřove ragu nočky ragú vepřové ragu z vepřove kyty vepřové ragů s hráškem jak uvařit nočky vepřové ragú s noky veprove ragu s nockama ragů z vepřového masa rychlé vepřové ragů nočky z mouky recept vepřové ragu jak uvařit ragu veprove maso s nockama jak se dela ragu nočky z hladké mouky nočky recept

Suroviny: maso vepřové, olej, sůl, pepř, česnek, vývar masový, kapie sterilovaná, okurky sterilované, bobkový list, estragon, mouka hladká, vejce, smetana, šťáva citronová, majoránka

TopRecepty.cz

Vepřové ragú s nočky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W1GW