Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 552 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,91 g |
Tuky | 39,17 g |
Vláknina | 1,65 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 253,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda capucino
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YV9Y
Moje poznámka
Roláda capucino
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YV9Y
Nejnovější recepty
Zavařený základ na lečo
Přidáno před 1 hodinou
Jemně pikantní papriky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová pěna z domácí vepřovky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřový chalupářský guláš s vejcem a opečeným párkem
Přidáno před 17 hodinami
Bábovka z karamelového Salka
Přidáno před 17 hodinami
Hořčice z cukety
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 1 hodinou
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 12 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 14 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 14 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 15 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 15 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 16 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 17 hodinami
Linecké sušenky
Mummy46 před 17 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
GabinaMraz před 18 hodinami
Tématické fráze:
kapucíno,
rychlá roláda rolovaná za studena,
jak se dělá kapučíno,
jak udělat kapučíno,
kapučíno recept,
krém kapučino,
jak se dělá capucino,
jak udelat capucino,
krém capučino,
co je kapucino,
kapučino roláda,
kapucino krem,
jak rolovat roládu,
capucino krém,
capuccino roláda,
roláda,
roláda capuccino,
capucino řezy,
krem z capucina,
rezy kapucino
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
cappuccino,
máslo,
cukr moučkový,
cappuccino,
zdobení cukrářské
Komentáře (36)
Chladí se v lednici na zítra
krém je výborný, mohu vřele doporučit
Ps: místo polohrubé mouky dávám hladkou
moc hezká roládička
vlastně nesmím
Hezká roláda