Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 552 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,91 g |
Tuky | 39,17 g |
Vláknina | 1,65 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 253,66 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roláda capucino
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YV9Y
Moje poznámka
Roláda capucino
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YV9Y
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 13 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 23 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno 2. 9. 2025 05:00:02
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 58 minutami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 11 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 11 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 11 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 11 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 11 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 11 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 12 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 12 hodinami
Tématické fráze:
kapucíno,
rychlá roláda rolovaná za studena,
jak se dělá kapučíno,
jak udělat kapučíno,
kapučíno recept,
krém kapučino,
jak se dělá capucino,
jak udelat capucino,
krém capučino,
co je kapucino,
kapučino roláda,
kapucino krem,
jak rolovat roládu,
capucino krém,
capuccino roláda,
roláda,
roláda capuccino,
capucino řezy,
krem z capucina,
rezy kapucino
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
cappuccino,
máslo,
cukr moučkový,
cappuccino,
zdobení cukrářské
Komentáře (36)
Chladí se v lednici na zítra
krém je výborný, mohu vřele doporučit
Ps: místo polohrubé mouky dávám hladkou