Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 000 kJ / 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,30 g |
Tuky | 52,39 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 16,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagetový talíř s nivovým okrajem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Ymp
Moje poznámka
Špagetový talíř s nivovým okrajem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3Ymp
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno 18. 6. 2025 08:02
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno 18. 6. 2025 07:59
Mini vaflový špíz
Přidáno 18. 6. 2025 05:00
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlíky z tvarohového těsta
janatka před 19 minutami
Rychlá jemná pórková pomazánka
janatka před 21 minutami
Sýrové tyčinky
parikova.nikca před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
MillanM před 2 hodinami
Halušky se zelím a uzeným masem
chmelickova13 před 3 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
veronika_straka před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
chameleon před 3 hodinami
Cibulová polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 13 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 15 hodinami
Tématické fráze:
jak ozdobit talíř,
jak ozdobit jidlo,
špagety niva,
název ptezentace jídla na talíři,
jak ozdobit talir s jidlem,
talíř gurmánský na těstoviny,
prezentace jídla na talíři,
ozdobeni taliře,
jako ozdobit talíř,
talíř na těstoviny,
jak ozdobit jidlo na taliri,
niva plecko
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
houby,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
koření krkovička s česnekem,
sůl,
pepř,
majoránka,
kmín celý,
voda,
česnek,
voda,
sůl,
těstoviny špagety,
olej,
sýr niva
Komentáře (13)