Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 211 kJ / 2 202 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,75 g |
Tuky | 35,40 g |
Vláknina | 31,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 396,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehounký pšenično-žitný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z61J
Moje poznámka
Lehounký pšenično-žitný chleba
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z61J
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 9 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 10 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
JakubM před 10 minutami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 42 minutami
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Kupczyk před 43 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Estermik před 51 minutami
Granko - tvarohové řezy
veru.h. před 2 hodinami
Květáková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno - makový dezert
Moanka před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 4 hodinami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
zitny chleba,
žitný chleba z domácí pekárny,
žitný chléb recept,
psenicno zitny chleba,
nejchutnější chleba,
žitný chléb v prášku,
žitný chleba v domácí pekárně,
žitný chleba z pekárny,
žitný chleba recept,
nejchutnější domácí chléb,
nejchutnější chleba z domácí pekárny,
chléb žitno-pšeničný,
chleba z žitné mouky,
nejchutnejsi domaci chleba,
recepty pro domácí pekárnu žitny chleba,
chleba zitny,
recept na žitný chleba,
domáci chleba z žitné mouky,
zitny chleb v domaci pekarne,
pšenično žitný chléb
Suroviny:
voda,
cukr,
droždí,
olej,
sůl,
kmín celý,
kvásek,
kaše bramborová,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká
Komentáře (4)