Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 79 978 kJ / 19 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 344,92 g |
Tuky | 1 104,58 g |
Vláknina | 31,70 g |
Cholesterol | 7,68 g |
Sodík | 2,79 g |
Sůl | 6,08 g |
Sacharidy | 1 932,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Patrová svatební
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6RO
Moje poznámka
Patrová svatební
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y6RO
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 24 minutami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 16 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 16 hodinami
Plněné burgery
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 44 minutami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Koprová omáčka
radekfiala před 1 hodinou
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 1 hodinou
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 3 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 3 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 3 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 4 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 8 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 8 hodinami
Tématické fráze:
recept na vícepatrový dort svatební,
několika patrový dort,
dorty svatební patrové,
vícepatrový dort recept,
svatební dort recept,
vicepatrovy dort postup,
patrové svatební dorty,
poschodový dort recept,
dorty bobina,
vícepatrový svatební dort,
dortomanie poschoďový dort,
potahování dortů poschodove,
patrový marcipánový dort čtverec,
recept patrový dort,
postup u patroveho dortu,
recept na patrový čtvercový dort,
jaký krém pod marcipán,
svatební dort poschoďový recept,
svatební dort čtvercový patrový recepty,
jaký svatební dort diskuze
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
voda,
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
voda,
vejce,
cukr krupice,
mouka polohrubá,
voda,
máslo,
mléko,
pudink vanilkový,
cukr,
rum,
cukr moučkový,
mléko sušené,
voda
Komentáře (25)
Nemůže mi někdo poradit, jaký krém použít na potření dortu před potažením marcipánem?
Moc děkuji.