Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 148 kJ / 4 099 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,63 g |
Tuky | 390,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 986 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 127,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tak 2 - 3 hodiny před zdobením si uvaříme puding. Mléko, cukr, 2 pudinky na hustou kaši. Vše přelijeme do jiné nádoby, uhladíme, pomalu ze strany lijeme studenou vodu, necháme vychladnout. Voda nám zabrání škraloupu. Do stejné místnosti dáme obě másla a čekáme na stejnou teplotu.
Krok 2: Když je vše vychladlé, rozehřáté, připravíme si krém ke zdobení. Vodu z nádoby vylijeme, puding dáme do větší, vyšší nádoby a šleháme elektrickým šlehačem na kaši. Pak pomalu přidáváme máslo, stále vše šleháme. Pokud je krém málo sladký, můžeme přidat moučkový cukr, já dávám tak lžičku.
Zveřejněno 27. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort abstraktní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KAwR
Moje poznámka
Dort abstraktní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KAwR
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 8 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 11 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 15 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Verosa před 4 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 5 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 6 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 7 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 8 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 8 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 8 hodinami
Tématické fráze:
apstraktní dorty,
abstaktní dort,
dort dojté srdce,
abstraktní zdobení,
abstraktní zdobení dortů,
dorty s fotopostupem,
dort,
dort recepty zdobení
Suroviny:
korpus,
šlehačka,
ztužovač,
mandarinky,
alginátové ovoce,
kokos,
mléko,
cukr,
pudink,
máslo,
tuk perla,
cukr moučkový,
potravinářské barvivo
Komentáře (15)