Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 309 kJ / 1 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,58 g |
Tuky | 68,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 604 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 6,92 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tilapie na alsaský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m710
Moje poznámka
Tilapie na alsaský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/m710
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 7 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina II
Frana74 před 59 minutami
Řezy se zakyskou
Koffi před 2 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 3 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 4 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 4 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 4 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 4 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 5 hodinami
Tématické fráze:
tilapie,
tilapie recepty,
tilapie recept,
ryba tilapie,
ryba tilapie recept,
tylapie,
tilapie filety recept,
recepty z tilapie,
tilapia mořská,
filety z tilapie recept,
uprava tilapie,
tilápie na másle,
recept tilapie,
tilanyje morska ryba,
tilápie ryba recepty,
tilapie morska,
uprava ryb tilapie,
alsaský kapr,
tilapie-ryba,
tilapie ryba
Suroviny:
tilapie,
bok uzený,
máslo,
víno bílé,
sůl,
pepř bílý,
koření na ryby
Komentáře (17)
Recept, jak jsem jej zkoušel podle Achille Gregora,včetně původního textu z knížky, je u Mánka pod názvem Alsaský kapr - manek.bloguje.cz/732383-alsasky-kapr.php.
Fajn, že jsi recept dala na Topky, je to chutná úprava.
To koření, o kterém píšu, fakt zkuste - je to sice odchylka od Gregorova receptu, ale myslím, přínosná... Je to nová, zvláštní a výborná chuť, opravdu vyvážená a bez zvýrazňovačů chuti, barviv a umělých aromat. Koupila jsem i směs na brambory a další, na zeleninu a všechny jsou skvělé
Krásně nafoceno