Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 631 kJ / 2 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,38 g |
Tuky | 14,84 g |
Vláknina | 32,48 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 4,98 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 398,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chlebík s pohankovými vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xopr
Moje poznámka
Podmáslový chlebík s pohankovými vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xopr
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 4 minutami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 41 minutami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 10 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 11 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 13 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 13 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 13 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 14 hodinami
Tématické fráze:
domácí chleba s pohankovými vločkami,
celozrnný pohankový chlebík,
žitný chleba s pohankovými vločkami,
žitný chléb s vločkami,
podmaslový chlebíčky recept,
pohankovo žitný chléb,
domácí žitný chleba s podmaslim a vlockami,
moučník s pohankovými vločkami,
těsto od cathelen,
podmáslový chléb,
chléb podmáslový
Suroviny:
voda,
podmáslí,
ocet,
olej,
sůl,
cukr,
kmín drcený,
vločky pohankové,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (25)
Nedávala jsem podmáslí ale domácí kefír
Přidala jsem olej s příchutí kmínu a ocet s koriandrem - tyhle příchuťové olejíčky a octíky jsem si nakoupila v Lídlu a do chlebů nemaj chybu
jirholu: