Postup přípravy
	Krok 1: 1. variant:  bagetu, paradajky a mozarellu nakrájame na plátky.
	Krok 2: Zmiešame soľ a provensálske bylinky s maslom a namočíme v ňom plátky bagety, ktoré opečieme do chrumkava na suchej panvici. Opečenú bagetu obložíme plátkami paradajok, mozarelly a posypeme bazalkou.
	Krok 3: 2. variant: Plátky bagety potrieme olivovým olejom a opečieme v trúbe do chrumkava.
	Krok 4: Potrieme zľahka cesnakom.
	Krok 5: Obložíme plátkami paradajok, mozarelly, osolíme, okoreníme, posypeme bazalkou a podávame za tepla.
Zveřejněno 4. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Italská bruschetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wrJr
Moje poznámka
					
				
Italská bruschetta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wrJr
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							recept na brusketu, 
						
						
							bruschetta recept, 
						
						
							bruschetta, 
						
						
							recepty na brusketu, 
						
						
							rajčatová bruscheta, 
						
						
							bruscheta, 
						
						
							italská bageta, 
						
						
							recept bruscheta, 
						
						
							recept bruschetta, 
						
						
							bruscetta, 
						
						
							bruschetta recepty, 
						
						
							italské recepty, 
						
						
							bruncheta, 
						
						
							italská bageta recept, 
						
						
							italské bagety, 
						
						
							italské předkrmy, 
						
						
							brucheta recept, 
						
						
							mozarella recepty, 
						
						
							bruscetta recept, 
						
						
							bruscheta recept
						
					
						Suroviny:
						
							rajče cherry, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							koření provensálské, 
						
						
							sýr mozzarella, 
						
						
							bazalka čerstvá, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							česnek, 
						
						
							bageta
						
					
	
			
	
Komentáře (3)