Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 553 kJ / 610 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 45,85 g |
Vláknina | 6,45 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,23 g |
Sacharidy | 20,18 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková polévka s chutí Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw00
Moje poznámka
Květáková polévka s chutí Itálie
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mw00
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 1 hodinou
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 2 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 3 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 8 minutami
Dušená mrkev
Tajemnost před 1 hodinou
Poctivá květáková polévka
oligarda před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 1 hodinou
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 2 hodinami
Dýňová polévka
BublinaF před 2 hodinami
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Tématické fráze:
kvetakova polevka,
italska kvetakova polevka,
květáková polévka recept,
kam s bazalkove pesto,
dietní květáková polévka,
nekalorická polévka,
květáková polévka italská,
polévky z mixeru,
kvetakova polevka mixer,
italská květáková polévka recept,
výborná květáková polévka,
květákový krém,
tescoma s chuti.cz recepty květáková polévka,
kvetakova polevka s parmazanem,
polévky a ponorný mixér,
květakove karb,
kvetakovy krem polevka,
kvetakovy krem recept,
mixér na polévky,
pesto- itálie
Suroviny:
květák,
vývar,
mléko,
pesto bazalkové,
sýr parmazán strouhaný,
sůl,
pepř
Komentáře (19)
s chutí bych si dala jednu porcičku
Když nemáš ponorný mixér, tak to dej do takového toho stojacího na koktejly...nebo do sítka a rúčo propasírovat
Marti, je dobrá především díky tomu parmazánu...