Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 319 kJ / 315 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,56 g |
| Tuky | 12,80 g |
| Vláknina | 9,57 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 38,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klobása na zelenine
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1E2
Moje poznámka
Klobása na zelenine
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1E2
Nejnovější recepty
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 1 hodinou
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 1 hodinou
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 3 hodinami
Kari korma
Přidáno před 10 hodinami
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 16 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 5 minutami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 2 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 10 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 10 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 10 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 12 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 14 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 14 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 15 hodinami
Tématické fráze:
klobasa na zelenine,
opečená klobása,
recepty s klobásou,
klobasy na zelenine,
recept na fazulové lusky na smetaně,
zeleninova směs s klobásou,
zelenina s klobásou,
klobása - vaření,
svickova na zelenine,
klobasy se zelenina,
klobása na na zelenině,
opečená klobása recept,
klobásky na zelenině recept,
co k večeři na zelenině a klobasa,
klobasyna zelenině,
opekana klobasa so zeleninou,
klobása pečená na zelenině recept,
cizrna na zelenine,
klobaska na zelenine,
klobasky na zelenine
Suroviny:
olej,
paprika čerstvá červená,
rajče,
ředkvičky,
kurkuma,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (6)