Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobásky-nejen s fazolemi

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jahoda jahoda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 206 kJ /
2 678 kcal
Bílkoviny194,06 g
Tuky51,43 g
Vláknina163,45 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 6,83 g
Sůl15,65 g
Sacharidy279,23 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji opečeme na kousky nakrájené klobásky (já jsem měla málo, přidala jsem mleté hovězí maso). Lehce osmažíme cibulku, přidáme mrkev na větší kousky a nakrájené řapíky celeru ( kromě lístků) – řapíky jsem nahradila normálním celerem a pět minut opékáme. Krok 2: Vsypeme fazole + klobásky, promícháme a zalijeme vývarem. Za stálého míchání přivedeme k varu. Přikryjeme poklicí a 10 až 15 minut ještě dusíme, aby mrkev změkla. Přimícháme dijonskou hořčici, petržel i lístky celeru a podle chuti osolíme a opepříme.

Zveřejněno 10. 4. 2010

Poznámka autorky jahoda

Zdroj: časopis Apetit

Tento recept mě inspiroval - co rychlého a levného uvařit.

Navíc mě překvapila kombinace uzeniny se zeleninou a dijonská hořčice vyzdvihne celkovou chuť pokrmu.

Nezahušťovat - postará se o to hořčice.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klobásky-nejen s fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GRNL

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Klobásky-nejen s fazolemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GRNL

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Ivanka79 ;-), díky za pěkné fotky:-K

Jahoda,dnes boli k obedu a doteraz sa ich nemôžem dojesť,sú fakt výborné:-p:-p:yes:Pridala som cuketu a trochu kečupu,takže mám aj viac šťavy.Pridávam fotky;-):-8a jasný bod:yes:

Ukladám:yes:Z fazule varím často a toto vyzerá výborne:-p

Velmi zajímavé s tou hořčicí ;-) - ráda vyzkouším

Včera jsem vařila podobné jídlo, jen bez fazolí, toto si zaslouží bodík :-p:yes::-p

To musí být úžasné, vypadá to moc dobře:-p a já mám hlááád!:-D:-)):yes::yes::yes:

zrovna mam doma dobrou klobasku....uz vim co s ni.... :yes::yes:

:yes::yes:

:-p:-p:yes::yes:

Super :-p:yes:

:-p:yes::yes:, nádhera...a první bodík ti letí:yes:

Tématické fráze:
co uvařit z klobásy, co uvařit s klobasy, recepty z klobasek, oběd z klobásek, co uvařit z klobásky, klobásky, recepty na výborný oběd, jaké jídlo uvařit z klobásy, obed fazole s klobasou, co uvařit z klobásek, obed z klobasky, levná a rychlá jídla s fazolemi, rychly obed s fazolemi, recepty s fazolemi, recept dijonská hořčice, recept klobasky, jak uvařit klobasu, rychlý oběd s klobáskou, co uvařit s klobásy recept, čertovské klobásy na zelí

Suroviny:
klobása, cibule, mrkev, celer, fazole sterilované, vývar kuřecí, hořčice dijonská, sůl, pepř, petrželka, olej

Přidat fotografie receptu