Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 479 kJ / 2 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,41 g |
Tuky | 201,42 g |
Vláknina | 39,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,45 g |
Sacharidy | 102,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Porce masa osolíme, vložíme do pekáče a potřeme z obou stran marinádou. Podlijeme vínem, přidáme snítky bylinek a můžeme nechat marinovat přes noc, ale postačí i 2 hodiny.
Krok 2: Poté maso vložíme přiklopené do vyhřáté trouby na 200°C asi na hodinu, přeléváme výpekem a pokud je ho málo, podléváme vodou nebo vývarem. Po hodině odkryjeme a dopečeme.
Zveřejněno 29. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaný králík s dýňovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlWW
Moje poznámka
Marinovaný králík s dýňovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlWW
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 7 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 21 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno 22. 8. 2025 16:00:02
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné koláče
Merylas před 3 minutami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 14 minutami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 15 minutami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 25 minutami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 25 minutami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 36 minutami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 49 minutami
Kynuté těsto na cokoli
Nadezda76 před 3 hodinami
Vepřová kýta na slanině a majoránce
lidunka76 před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 4 hodinami
Tématické fráze:
marinovaný králík,
kralik se zelim,
pečený králík s dýňovým zelím,
králík sdýnovým zelím,
marinovaný králík top recepty,
marinovany kralik peceny na zelí,
marinovaní králík na tymiánu,
marinovaný králík recepty,
králík - marinovaný,
recepty králík se zelim,
recepty králík domaci se zelim,
králík recept
Suroviny:
králík,
víno bílé,
sůl,
olej,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
paprika čerstvá červená,
balsamico,
rozmarýn,
tymián,
česnek
Komentáře (11)
ještě se musím podívat na to dýňové zelí
je to celé velmi sympatické
Tak jistě vyzkouším, včera byl vynikající makový chlebíček. Svaťa
Krása, takových receptů není nikdy dost