Suroviny
Porce: 200 ml
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 343 kJ / 560 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vanilkový extrakt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rM8L
Moje poznámka
Vanilkový extrakt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rM8L
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 10 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 11 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 13 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 14 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 5 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 9 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 9 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 11 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 11 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 11 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 12 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 12 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 12 hodinami
Tématické fráze:
jak se používá vanilkový lusk,
vanilkového extraktu,
vanilková vodka,
extrat,
vanilkový lusk praha,
jak udelat extrakt,
vanilkovyextrakt,
jak používat vanilkové lusky,
jak se dela vanilkovy extrakt,
použití vanilkového extraktu,
jak používat vanilkový lusk,
vanilkový lusk,
jak používat vanilkovy. lusk,
co.je.to.vanilkovy.extrakt,
recept navanilkovy extrat,
vaření vanilkový lusk,
vanilková omáčka k moučníku,
vanilková vodka recept,
jak použivat vanilku,
vanilková zmrzlina z vanilkového extratku
Suroviny:
lusk vanilkový,
vodka,
Komentáře (8)