Suroviny
Porce: 2 - 3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 774 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,25 g |
Tuky | 8,90 g |
Vláknina | 49,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 570 mg |
Sůl | 1,25 g |
Sacharidy | 108,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Náplň: cibuľu a cesnak narežeme na jemno, pridáme sekanú bazalku, na malá kocôčky narezanú paradajku a papriku, osolíme a premiešame.
Krok 2: Baklažán narežeme pozdĺžne na plátky asi 7–8 mm hrubé. Poukladáme ich na vymastený plech, jemne osolíme. Na každý plátok navrstvíme zeleninovú zmes.
Krok 3: Pečieme zakryté v rúre asi 30 minút. Potom odkryjeme, posypeme syrom a zapečieme. Podávame so šalátom, prípadne pečenými zemiakmi a akoukoľvek bielou studenou omáčkou.
Zveřejněno 13. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilkové kopečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMVp
Moje poznámka
Lilkové kopečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qMVp
Nejnovější recepty
Povidlový moučník
Přidáno před 7 hodinami
Jehněčí na medu
Přidáno před 17 hodinami
Rybí filé na másle a česneku
Přidáno před 21 hodinami
Cuketová omáčka se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Jihočeský houbovec
Přidáno před 22 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem a drobenkou
Přidáno 22. 9. 2025 13:23:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Uzená polévka
Luk.danek@seznam.cz před 4 hodinami
Šlehačková roláda bez mouky
MajaFero před 4 hodinami
Bublanina s tvarohem a jahodami
niklova před 6 hodinami
Špecle s uzeným a špenátem
kamilkamil před 7 hodinami
Hajducká polévka
Jan Nemec před 7 hodinami
Kuřecí plátek na rajčatech a oreganu
ZboSy před 9 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
ZboSy před 9 hodinami
Drožďová polévka s houbami a zeleninou
ZboSy před 9 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Stefi.f před 17 hodinami
Tématické fráze:
lilková musaka,
špagety ze zeleninovu omáčkou,
lilkové recepty
Suroviny:
baklažán,
sýr,
cibule bílá,
paprika,
česnek,
bazalka čerstvá,
sůl
Komentáře (10)