Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 917 kJ / 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,85 g |
Tuky | 45,52 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 19,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0JX
Moje poznámka
Mořský pstruh na víně a bobkovém listě s příchutí jablka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0JX
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 8 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 21 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 23 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Srdíčka na smetaně
brtna před 2 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 2 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 3 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 3 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 5 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 5 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 6 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 8 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 10 hodinami
Tématické fráze:
holandský pstruh recept,
holandský pstruh,
pstruh holandsky,
recept na mořského pstruha,
připrava mořskeho pstruha,
holanský pstruh recept,
recept holandský pstruh,
pstruh mořský-kuchařka,
aby se maslo nepripalovalo,
holandský pstruh recepty,
jak opéct pstruha,
holandský pstruh na jablkách,
servírování pstruha,
jak správně servírovat pstruha na talíři,
pstruh na bílem víně,
recept holandcký pstruh,
pstruh holandský recept,
recepty holandský pstruh,
příprava holandského pstruha,
holandský pstruh na víně
Suroviny:
pstruh,
bobkový list,
šťáva citronová,
jablko,
víno bílé,
pepř,
sůl,
mouka hladká,
Komentáře (26)
Recept určitě vyzkouším +
Andrejko, dá se to tam jak píšu, když ho otočím na pánvi a pak to topakuji i s tím znova-čili se tam nějakou dobu přece jen restuje
Jinak všem děkuji